## Uehiro Graduate Student Conference 2024

## The Benefit of the Doubt: Skepticism, Epistemic and Moral March 7<sup>th</sup> and March 8<sup>th</sup>, 2024

March 6th - Reception

6:00 PM – 8:00 PM: Reception in the Philosophy Graduate Student and Faculty Lounge, Sakamaki Hall C308. Food and drinks will be provided.

## March 7th - Day 1 Schedule

Time	Duration	Presentation	Speaker	Affiliation
9:30	10 mins	Welcome and Opening Remarks	Tamara Albertini	
AM			Bobby McCullough	
9:40	35 mins	Why We Shouldn't Be Skeptics About Animal Minds	Corinne Persinger	Texas A&M
AM				
10:15	35 mins	Trust and Uncertainty: A Skeptic's Trust in the External World	Ashley Labodda/Jonathan	University of Rochester/University
AM			Mitchell	of Oklahoma
10:50	35 mins	Would Pyrrhonian Skeptics want Nothing to do with Aristotle's	Maximino Robles	University of Utah
AM		Eudaimonia?		
11:25	90 mins	Lunch Break		
AM				
12:55	35 mins	"Not Trying to Try" - Guoxiang's Solution to the Paradox of Self-	Ben Birkinstock	Chinese University of Hong Kong
PM		Cultivation		
1:30	35 mins	Naturalist Skepticism: The Philosophy of Skepticism in Pierre Bayle	Ruel Mannette	University of Hawai`i at Manoa
PM		and Wang Chong		
2:05	35 mins	Against Certainty: Exploring Peter Unger's Scepticism and its	Lisa Paravan	University of Trento
PM		Relationship with the Knowledge Condition of Illocutionary Acts		
2:40	15 mins	Break		
PM				
2:55	75 mins	Keynote 1	Karen Jones	University of Melbourne
PM				
4:10	5 mins	Closing Remarks	Bobby McCullough	
PM				
4:15		End		
PM				

## March 8th - Day 2 Schedule

Time	Duration	Presentation	Speaker	Affiliation
9:30 AM	10 mins	Opening Remarks	Bobby McCullough	(won't need 10 minutes)
9:40 AM	75 mins	Keynote 2	Hans-Georg Moeller (Zoom)	University of Macau
10:55 AM	15 mins	Break		
11:10 AM	35 mins	Doubt In Nāgārjuna and Nyāya	Aditya Guntoori	McGill University
11:45 AM	35 mins	Śāntideva's Compassionate Response to the Moral Skeptic	David Simone	University of Hawai'i at Manoa
12:20 PM	90 mins	Lunch Break		
1:50 PM	35 mins	The Benefits of Contemplative Doubt	Brianna Morseth (Zoom)	Chinese University of Hong Kong
2:25 PM	35 mins	Descartes's Great Doubt: Ca'an Buddhist Phenomenology & Cartesian Meditation	Neil Sims	University of Hawai'i at Manoa
3:00 PM	35 mins	A Feminist Analysis: Rethinking Objectivity	Lana Fukuda	University of Hawai`i at Manoa
3:35 PM	15 mins	Break		
3:50 PM	75 mins	Keynote 3	Tamara Albertini	University of Hawaiʻi at Mānoa
5:05 PM	5 mins	Closing Remarks	Bobby McCullough	
5:10 PM	~~~	End		